Find træningscentrene

Vores træningscentre ligger på flere af plejecentrene i kommunen. Du kan finde oplysninger om dem her, samt adresser mv.

Træningscenter "Nørrevænget", Gislev

Træningscenter "Nørrevænget" ligger i tilknytning til Ældrecentret Nørrevænget i Gislev. Udover en stor lys træningssal, har vi motionsrum med træningsmaskiner undersøgelsesrum/grupperum. Vi bruger også de udendørs arealer når vejret tillader det. 

Adressen:

Nørrevænget 1,
5856 Gislev

Direkte telefon: 72 53 61 70

Træningscenter "Tømmergaarden", Faaborg

Træningscenter "Tømmergaarden" ligger centralt i Faaborg. Træningscenteret indeholder udover kontorer, også træningssal, undersøgelsesrum, samt et motionsrum med motionscykler, gangbånd og andre træningsmaskiner. 

Adresse:
Tømmergaarden 6
5600 Faaborg

Direkte telefon: 72 53 62 51

Træningscenter "Tingager", Ringe

Træningscenter "Tingager" er en del af Plejecenteret Tingager i Ringe. Træningscenteret indeholder en stor træningssal med træningsudstyr og maskiner. Herudover er der et lille undersøgelsesrum og et grupperum. 

Adresse:
Østre Ringvej 7-9
5750 Ringe

Direkte telefon: 72 53 62 53

Træningscentet "Åløkkeparken", Brobyværk

Træningscentret "Åløkkeparken", ligger i forbindelse med plejecentret Åløkkeparken i Brobyværk. Der er undersøgelsesrum og en stor træningssal med motionsudstyr. 

Adresse:
Åløkkevej 4, Brobyværk
5672 Broby

Direkte telefon: 72 53 62 10

Træningscentret "Bakkegården", Espe

Træningscenter "Bakkegården" ligger i udkanten af Espe ved Ringe. Træningscentret ligger i forbindelse med rehabiliteringscentret Bakkegården. Der er en lille træningssal, motionsrum og grupperum. 

Adresse:
Snarupvejen 9b
Espe
5750 Ringe

Direkte telefon: 72 53 62 90

Hjerneskadecentret Faaborg-Midtfyn

Hjerneskadecenter Faaborg-Midtfyn

Kirkegyden 1 B

Hillerslev

5750 Ringe

Hjerneskadecenter Faaborg-Midtfyn danner rammen om den tværfaglige indsats for voksne med erhvervet hjerneskade, herunder demens.

Følgende tilbud samlet i Hjerneskadecentret består af Genoptræning, Neuropædagogisk tilbud, Voksen Special Uddannelse (VSU), Koordinator funktion ift. Hjerneskade og Demens

Hjerneskadecentret rummer desuden Hjerneskadeforeningen og Ældresagens aktivitetstilbud, som fx samvær i caféen, Krea-værksted.